Oud en Nieuw Cruise met spectaculair Vuurwerk in Rotterdam vanuit Spijkenisse

Bij deze Oud en Nieuw cruise is inbegrepen:

  • 6 Uur durende rondvaart vanuit Spijkenisse
  • Oliebollen, appelbeignets & bittergarnituur
  • Feestelijk koud- en warmbuffet met seizoensgerechten
  • Dessert uitgeserveerd
  • Hollands dranken assortiment onbeperkt (bier, wijn & fris)
  • Om 00.00 uur feestelijke bubbels
  • Live muziek en entertainment

Prijzen:
€ 149,50 per volwassene
€ 110,00 per kind (3 t/m 12 jaar)

Vanaf ons partyschip kunt u de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland zien op de Erasmusbrug!

Deze Oud en Nieuw Cruise is alleen te boeken op 31 december 2023.

Oud en Nieuw cruise inclusief spectaculair vuurwerk

  Bekijk de meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland bij de Erasmusbrug vanaf het water met deze Oud en Nieuw Cruise vanuit Spijkenisse. U maakt een mooie rondvaart inclusief live muziek, entertainment, oliebollen of appelbeignet en een heerlijk koud- en warmbuffet! Om 00:00 uur proosten we met z'n allen op het nieuwe jaar met een glaasje bubbels.

Vaarroute

  Als er een vuurwerkshow is waar u geweest moet zijn, dan is dat wel het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Op 31 december vindt het grootste, meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerk van Nederland plaats op de Erasmusbrug. Vaar mee vanuit Spijkenisse. Op deze 6 uur durende vaartocht geniet u van heerlijkheden die passen bij de jaarwisseling zoals heerlijke hapjes, gerechten en bittergarnituur. En om 00:00 uur proosten we op het nieuwe jaar met een glas feestelijke bubbels.

  De avond wordt aangevuld met muziek van de huismuzikanten. Met deze artiesten heeft u gegarandeerd een gezellige avond vol prachtige muziek en lekkere hapjes!

Programma

Inschepen vanaf 19:30 uur

Vertrek vanaf 20:00 uur

Terugkomst ca. 02:00 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Rederij in Spijkenisse

Deze Rederij biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Wij hebben het gehele jaar door diverse Moonlight en Brunch Cruises, afwisselende dagtochten, een aantal thema avonden en varen wij altijd naar de meest smaakmakende evenementen om deze vanaf het water te bewonderen. Het schip is zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Het afhuren van schepen is uiteraard ook altijd mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Culinair genieten

De sfeervolle bar aan boord van de partyschepen biedt u volop keuze aan heerlijke drankjes. Desgewenst kunnen u en uw gasten genieten van uitgebreide koude/warme buffetten, smaakvolle koffietafels, overheerlijk gebak, feestelijke bruidstaarten, gezellige lunches, hartige snacks en gevarieerde borrelhapjes. Kortom, op onze partyschepen is van alles is mogelijk. 

Onze schepen

Partyschip Marlina bestaat uit een grote salon waardoor het ook uitermate geschikt is voor presentaties aan grotere groepen. Geschikt voor groepen van 80 tot maximaal 500 personen.


Partyschip De Ameland is uniek door zijn hoge theaterzaal waar allerlei events kunnen plaatsvinden. Maximale capaciteit 800 gasten. Ook vindt u hier een Grand café, vide dek, panoramasalon, topdek en buitendek.


Partyschip de Brandaris is ook bekend als “de Beren Boot”. Het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants. Maar de Brandaris is veel meer! De Brandaris is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten, een gezellige feest avond of familie feest. Dit alles kan met of zonder buffet. Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages. Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven. Op de begane grond, de voor salon met bar en de achter salon met een buffet lift. Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de boven salon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Goed om te weten


 • Onze schepen zijn goed toegankelijk in de haven van Spijkenisse (incl. gratis parkeergelegenheid).

 • Onze schepen zijn rolstoeltoegankelijk.

 • Er is een gids mogelijk bij privé afhuren van onze luxe partyschepen.

 • Als u ons partyschip privé afhuurt, dan is het ook mogelijk om vanaf andere afvaartplaatsen te vertrekken.

 • Aan boord van onze luxe partyschepen zijn honden niet toegestaan.

 • Op onze partyschepen mag binnen niet gerookt worden; op het buitendek mag wel gerookt worden.

 • Indien er door extreme weersomstandigheden, eventueel storingen/stremming van bruggen, sluizen of vaarwegen of overmacht niet gevaren kan worden, dan wordt het arrangement stilliggend voor de wal gehouden of er wordt gekozen voor een andere vaarroute, u krijgt geen korting/restitutie van betaalde gelden.

 • Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis, kinderen van 3 t/m 12 jaar aangepaste prijs.

 • U mag bij uw reservering uw voorkeur opgeven, wij kunnen dit echter niet garanderen. Wij houden er rekening mee, maar kunnen niet altijd aan uw verzoek voldoen .

 • Grote groepen worden, mits mogelijk, bij elkaar aan één tafel geplaatst. Meer dan 14 personen in uw gezelschap? Dan verspreiden we uw groep over meerder tafels die achter elkaar staan zonder andere gasten ertussen.

 • Wij berekenen geen reserveringskosten.

 • U kunt aan boord pinnen.